Her kan du læse om nogle af de problemstillinger, som vedrører mange, og kirkens svar. Herved kan du få inspiration, også hvis du ikke lige har tid eller lyst til at opsøge en præst. Det kan også være en slags smagsprøve på, hvad vi kan hjælpe dig med.

For nogen vil vores chat-service være måden lige at lære at bruge sjælesorg og så måske senere prøve en personlig henvendelse til din præst. Det er helt op til dig.

Har du kommentarer, ideer eller spørgsmål i øvrigt til denne side –er du meget velkommen til at skrive til webmasteren. Det er planen, at der vil komme flere emner på med tiden. Har du nogle, du vil have på, må du endelig sige til!

Udvalgt emne nr. 1

SELVMORD

Malik er 16 år. Hans mor har drukket hele hans barndom og hans far begik selvmord, da han var to. Han har lært ikke at stole på nogen. Lige indtil han møder Nivi, hvor han for første gang bliver vildt forelsket og langsomt lærer han at stole på hende – som den eneste nogensinde. En dag han kommer tidligt hjem, finder han hende i sengen med en anden fyr. Hele hans verden bryder sammen. Han beslutter sig for at begå selvmord.

Læs mere

Udvalgt emne nr. 2

CUTTING

Angerla går i 9 klasse. Begge hans ankler er fyldt med ar. Han viser dem gerne frem. Hvorfor han gør det, ved han ikke rigtigt, måske for at føle noget. For nyligt opdagede han, at han måtte skære lidt dybere for at føle noget.

Læs mere

Info om sms chat

ÅBEN
Mandag, onsdag og fredag:
kl. 15.00-17.00
og 20.00-22.00

Start chat